" alt="">

Kleine Kaart

Bij een goed glas wijn, mag een lekker hapje natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben daarom een kleine kaart samengesteld met exclusieve bites, denk hierbij aan: oesters, kaviaar, mooie kazen en exclusieve vleeswaren, die prima combineren met de heerlijke wijnen.

Uitgebreide wijn- en champagnekaart

Het is voor ons een uitdaging om een selectie van wijnen per glas op frequente basis aan te passen. (Afhankelijk van o.a. het seizoen en de ontwikkelingen op de markt.) Hiermee proberen wij ook onze vaste vaste gasten iedere keer weer te verrassen. De kaart per fles omvat ruim 1100 wijnen waaronder 400 verschillende champagnes van gerenommeerde maar juist ook minder bekende huizen.

Wij streven ernaar om onze wijnkaart in een juiste balans uiteen te zetten voor wat betreft keuze uit oude en nieuwe wereldlanden, traditionele en nieuwe spannende druivenrassen, klassieke en zeer modern gemaakte wijnen of grote bekende wijngebieden tegenover de wat minder bekende kleinere gebieden. Om tot een juiste keuze te komen adviseren onze vakkundige sommeliers u graag bij het uitkiezen van een wijn naar uw smaak.

Bekijk wijnen per glas » Bekijk wijnen per fles »

Flights: wijnproeverij voor de echte liefhebbers

Voor de echte liefhebber hebben wij speciale tastings samengesteld: een combinatie van drie halve glazen wijn.

Bubbles&Wines is een van de eerste bars in Nederland die gebruik maakt van het Enomatic System. Het Enomatic systeem is afkomstig uit Italië (Greve in Chianti) en sinds 2003 in Nederland op de markt. In bubbles&wines staan vier Enomatic Elite systemen. Samen goed voor 32 flessen. De flessen worden na opening vacuum in het systeem geplaastst. Vervolgens zijn er drie maten te tappen; proefmaatje, half glas en heel glas. Na elke tapmaat wordt er een klein beetje argongas ingespoten, waardoor de wijn zuurstofvrij bewaard blijft en dus zijn kwaliteit behoudt.

Tastings
Dankzij het Enomatic System hebben wij de mogelijkheid om een zeer ruim assortiment wijnen per glas aan te bieden. Voor de echte liefhebber hebben wij speciale tastings samengesteld: een combinatie van drie halve glazen wijn. Proeven, proeven en nog eens proeven dus.

Groepen
Heeft u iets bijzonders te vieren of wilt u na het werk met uw collega’s iets gaan drinken? Ook groepen zijn van harte welkom bij bubbles & wines.

Afhankelijk van de grootte van de groep en uw wensen stellen wij speciale arrangementen of wijnproeverijen samen. Ook kunnen wij de tafels reserveren en op zondag kunt u zelfs exclusief heel bubbles&wines afhuren. Wij zorgen dat de hapjes en de drankjes klaarstaan als u komt, zodat u uw gasten zorgeloos kunt ontvangen.